Portfolio

Portfolio

Bar | IJsselstein

Deze bar is een van de pronkstukken in een prachtige woning. Uitgevoerd in massief eiken (fronten, zijpanelen, wandplanken en de latten aan weerszijden) en Fenix Nero Ingo (barblad en bovenzijde). De spiegels zijn van bronzen glas. Het zwart en bronzen thema wordt compleet gemaakt met de kraan en spoelbak in gunmetal grey. Het diepzwarte eiken is behandeld met zwarte precolor en olie van Rubio Monocoat. De brons kleurende eiken latten die de rechte linkerzijde en afgeronde rechterzijde accentueren zijn behandeld met Charcoal Grey, ook van Rubio Monocoat.

Woonkamer | Utrecht

In deze woonkamer zijn inbouwkasten, een bureaublad en een ruime eetbank geplaatst. De garderobe is mooi én functioneel met een ladekast. Alle meubels zijn uitgevoerd in MDF met spuitwerk in puur wit.

Zolder | Utrecht

Op deze zolderkamer met dubbele schuine kap is een kastenwand gerealiseerd met opbergruimte achter deuren, laden en kleppen. De fronten zijn uitgevoerd in supermat wit. De accentkast is het midden is van kwartiers eiken fineer, afgewerkt met Rubio Monocoat Oil + 2C 5% White. De laatste foto laat zien hoe ik op zolder je cv-ketel stijlvol én functioneel kan verbergen.

Thuiskantoor | Amstelveen

Deze ruimte naast de ouderslaapkamer is omgetoverd in een pronkstuk. Met 2 werkplekken aan een massief eiken bureaublad van bijna 3 meter en ruimte voor de hele garderobe. De fronten zijn uitgevoerd in Industrial Green van Unilin, wat prachtig combineert met het eiken met de Rubio Monocoat Oil + 2C 5% White hardwax olie.

Slaapkamer | Utrecht

De inbouwkasten in deze slaapkamer zijn voorzien van eiken binnenladen en garderobeliften die ook de hoge hanggedeelten voor iedereen bereikbaar maken. Het open meubel aan de linkerzijde geeft een speelse afwerking aan een deel van de muur dat anders door het naastgelegen raam nauwelijks benut zou worden. De fronten zijn uitgevoerd in Mushroom Beige van Unilin.

Halkast | Voorburg

Dit halletje verbindt de woonkamer met de garage en is nu optimaal benut met deze ruime opbergkast. Vijf XL lades, een open vak voor vaak gebruikte spulletjes en een boekenplank achter schuifdeurtjes. De combinatie van halfmat zwart en eiken komt hier prachtig tot z'n recht.

Slaapkamer | Almere

Het dressoir in deze kamer was door de klant zelf al geplaatst. Ik heb het stijlvol afgewerkt met een blad van kwartiers eikenfineer, met Rubio Monocoat Oil + 2C 5% White.

Tuinset van iroko | Utrecht

Mijn klant had zelf een frame met veel herinneringen voor een tuintafel. Het grote tafelblad is op maat gemaakt voor het frame. Het bankje weerspiegelt de vorm en hoeken van dit frame. De plantenbak maakt het een complete set voor in een mooie stadstuin. De hele set is uitgevoerd in iroko hardhout, afgewerkt met de exterieur olie van Rubio Monocoat in een mix van 50% Teak en 50% Natural. Het UV-filter in deze olie zorgt dat deze meubels hun bruin-oranje kleur lang behouden.

mooier wonen met Maceras Houtwerk

Maceras Houtwerk BV ontwerpt, maakt en plaatst maatwerk meubels en thuiswerkplekken. Keuken- en woonartikelen op voorraad zijn binnenkort te koop via de shop en op dikkeplank.nl.

Maceras Houtwerk BV

De Limiet 15D
4131 NR Utrecht
roeland@maceras.nl
06 1133 4021
KvK 85147990
BTW NL863526135B01
IBAN NL23INGB0675105153

Maceras Houtwerk BV

De Limiet 15D
4131 NR Vianen
roeland@maceras.nl
06 1133 4021

KvK 85147990
BTW NL863526135B01
IBAN NL23INGB0675105153


Stacks Image 168
© 2022 Maceras Houtwerk | Roeland van Es mail mij

Deze site maakt geen gebruik van cookies.